19 Απρ 2024

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΙΑΣ

  Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα του 5ου Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας. Είναι εξαιρετικά πλούσιο σε εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας και απευθύνεται όχι μόνο στους fan του είδους, αλλά σε κάθε φίλο του βιβλίου και της ανάγνωσης.

     Η διάρκειά του είναι από τις 8 Μαΐου μέχρι 5 Ιουνίου. Ο Σελιδοδείκτης, σε τακτά χρονικά διαστήματα θα αναρτά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Το αποκορύφωμα του, θα είναι το τριήμερο 24-26 Μαΐου με τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση).

     Πριν όμως από την έναρξη, θα γίνει σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο, μια πολύ σημαντική προφεστιβαλική εκδήλωση. Την Παρασκευή 26 Απριλίου, ο μεγάλος σκωτσέζος συγγραφέας Ian Rankin, έρχεται στην Ελλάδα ως προσκεκλημένος της διοργάνωσης για να παρουσιάσει τα βιβλία του και κυρίως το καινούριο που έχει τίτλο «Όσα Δεν Θέλω Να Πω» και να συνομιλήσει με το κοινό.

     Για τον συγγραφέα και τα βιβλία του, θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος Θανάσης Μήνας και η συγγραφέας και κριτικός λογοτεχνίας Χρύσα Σπυροπούλου. Θα συντονίζει η συγγραφέας και μεταφράστρια Χίλντα Παπαδημητρίου.

     Η εκδήλωση θα γίνει στην Αθήνα, στο Αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, στις 19.00.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου