2 Ιαν 2019

ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΒΙΒΛΙΑ!!


ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΒΙΒΛΙΑ!!

     Από τον μήνα Ιανουάριο και για πέντε μήνες ο Σελιδοδείκτης, αποφάσισε να χαρίσει βιβλία στους αναγνώστες του. Θα κληρώνει ένα βιβλίο κάθε μήνα. Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει, μπορεί απλά να στέλνει στις ημερομηνίες που θα ανακοινώνονται, με μήνυμα στο mouratidisd@hotmail.com μια ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που είναι ενεργή ή να αφήσει τη διεύθυνσή του ως σχόλιο στην παρούσα ανάρτηση και στη συνέχεια θα αναλάβει η θεά Τύχη να αποφασίσει. Είναι απαραίτητο το e-mail να είναι ενεργό, για να είναι εφικτή η επικοινωνία με τον νικητή.
     Το βιβλίο που θα κληρωθεί αυτό το μήνα, είναι το ιστορικό μυθιστόρημα «Μόναχο» του Ρόμπερτ Χάρις, από τις εκδόσεις Ψυχογιός. «Σεπτέμβριος 1938. Ο Χίτλερ είναι αποφασισμένος να ξεκινήσει τον πόλεμο. Ο Τσάμπερλεν προσπαθεί απεγνωσμένα να διατηρήσει την ειρήνη. Η απόφαση θα ληφθεί σε μια πόλη που θα μείνει εφεξής στην Ιστορία για όσα συνέβησαν εκεί: στο Μόναχο. Καθώς το αεροπλάνο του Τσάμπερλεν διασχίζει τη Μάγχη και το τρένο του Φύρερ αγκομαχά από το Βερολίνο, δύο νέοι άντρες ταξιδεύουν κρύβοντας ο καθένας τα δικά του μυστικά. Ένα κατασκοπευτικό θρίλερ για την πίστη και την προδοσία, με φόντο τη μοιραία Διάσκεψη του Μονάχου όπου παίχτηκε η τύχη της Ευρώπης μεταξύ των τεσσάρων Μεγάλων Δυνάμεων: Της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Γαλλίας».
     Μηνύματα μπορείτε να στέλνετε από σήμερα μέχρι 25 Ιανουαρίου 2019, για το βιβλίο αυτού του μήνα.
     Απαραίτητη και αναγκαία διευκρίνηση. Τα e-mail που θα συγκεντρωθούν, θα διατηρηθούν σε αρχείο μέχρι την ημέρα της κλήρωσης και στη συνέχεια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ. Δεν θα χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικούς σκοπούς και φυσικά δεν θα παραχωρηθούν σε κάποιον τρίτο. Τα βιβλία είναι μια προσφορά στους αναγνώστες του blog και δεν κρύβεται κάποιος "κακός" ή "ύποπτος" σκοπός από πίσω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου