1 Απρ 2019

FANTASMAGORIA 2019


FANTASMAGORIA 2019

     Το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη το 3ο φεστιβάλ Φανταστικού Fantasmagoria 2019.
     Η διοργάνωση που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα διεξαχθεί σε πέντε χώρους του Δημαρχιακού Μεγάρου (Φουαγιέ, Αιθ. Μ. Αναγνωστάκη, Αίθ. Νερού, Σκηνή Φουαγιέ και Εξωτερικό Θεατράκι). Περιλαμβάνει περισσότερα από 80 events, από 200 δημιουργούς, ενώ συμμετέχουν και 70 εκθέτες.
     Ανάμεσα στις εκδηλώσεις που θα γίνουν, είναι και η παρουσίαση του τόμου «Χρησμός», που περιλαμβάνει τα διηγήματα που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό διηγήματος φανταστικής λογοτεχνίας και η απονομή των σχετικών βραβείων.
     Το φεστιβάλ, περιλαμβάνει ακόμη σεμινάρια stratego, παραγωγής σπιτικής μπύρας!!, παρουσιάσεις πάρα πολλών βιβλίων του είδους, θεατρικές παραστάσεις, χορού και πολλά άλλα. Παράλληλα θα γίνει παρουσίαση της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» και «Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης».
     Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο πολύ κατατοπιστικό site του φεστιβάλ που θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση fantasyfest.

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου